Militārās mācības

No 15. augusta līdz 4. oktobrim visā Latvijā norisināsies Nacionālo bruņoto spēku militāro mācību cikls “Namejs 2020”, lai pārbaudītu un pilnveidotu vienību gatavību izvērsties valsts aizsardzības uzdevumu izpildei kā patstāvīgi, tā arī kolektīvās aizsardzības sistēmas ietvaros.

Viens no mācību cikliem no 10. septembra līdz 13. septembrim norisināsies arī LSEZ “TERRABALT” LTD teritorijā iepriekš saskaņotās vietās. Mācību laikā zemessargi trenēsies veikt mācību scenārijā noteiktos uzdevumus, kuru izpildes laikā var tikt lietota mācību munīcija un kaujas imitācijas līdzekļi, kas rada troksni, bet neapdraud cilvēku veselību un dzīvību. Tomēr, atrodot mācību vietās nezināmus priekšmetus, tos aizliegts aiztikt vai pārvietot.

Aicinām klientus, sadarbības partnerus, termināla apmeklētājus un viesus neuztraukties, redzot karavīru un zemessargu pārvietošanos, aprīkojuma izvēršanu un pozīciju ieņemšanu LSEZ “TERRABALT” SIA teritorijā. Lūdzam ar sapratni izturēties pret iespējamajiem īslaicīgiem apgrūtinājumiem, kas var rasties sakarā ar mācību uzdevumu izpildi  vai militārās tehnikas pārvietošanos teritorijā.

TERRABALT infrastruktūra ir pilnībā pielāgota beramo un ro-ro kravu apstrādāšanai un pasažieru apkalpošanai. Terrabalt - augstas kvalitātes pakalpojumu sniegšana jebkurā laikā


© LSEZ Terrabalt SIA 2024, Reģ. Nr LV42103002309

TOP